Vi er Curasenteret

Curasenteret er en profesjonell terapipraksis som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vi har lang erfaring innen temaer som seksuelle overgrep, vold, PREP-kurs, godt samliv, barns seksualitet, seksualitet og utviklingshemning, og mye mer.

the sun is setting over a mountain range

Curasenteret teamet

Curasenteret består av et team som tilbyr et bredt spekter av tjenester:

Thomas J. Winther

Kjersti Winther

Våre online kurs

Woman Sitting on Gray Rock Near Body of Water

Våre kurs innen helse

shallow focus of a woman's sad eyes

Våre kurs innen overgrep

Våre tjenester inkluderer:


Kurs og forelesninger
:

Vi holder kurs og forelesninger om viktige temaer som seksuelle overgrep, vold, og relasjoner. Våre erfarne fagpersoner deler kunnskap og gir praktiske verktøy for å håndtere disse utfordringene.

Young Man and Woman at Couples Therapy

Veiledning:

Vi veileder både personalgrupper og enkeltindivider. Vårt team hjelper deg med å finne løsninger på ulike problemstillinger knyttet til seksualitet og relasjoner.


Seksualterapi:

Våre terapeuter gir hjelp med seksualitet, seksuell dysfunksjon, skadelig seksuell atferd og overgrepsproblematikk. Vi jobber for å fremme sunne og trygge seksuelle opplevelser.

Free stock photo of appartment, at home, beautiful home

Tilbakemeldinger fra tidligere samarbeid

Vi har lang erfaring innen våre tjenester, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere samarbeid med våre kunder.

Høgskolen i Østfold

Sine Eileen Torp Løkkeberg

«Thomas Winther har over flere år hatt undervisning på våre videreutdanningen «Vold i nære relasjoner» og «Tiltak mot seksuelle overgrep mot barn» ved Høgskolen i Østfold. Han fremstår som en trygg og kunnskapsrik foreleser, som benytter relevante eksempler fra egen praksis. Dette gjør undervisningen svært faglig relevant for de som arbeider i praksisfeltet med denne tematikken»

Prostatakreftforeningen

Kathrine Storm-Olsen

Prostatakreftforeningen engasjerte Thomas Winther til å holde foredrag og samtalegruppe på en serie mestringshelger for personer med prostatakreft og deres partnere. Dette er en gruppe hvor mange har senskader etter behandling som kan gi seksualitet og samliv store utfordringer. Thomas formidlet et til tider krevende tema med engasjement, varme og humor  – noe som også var med på å legge til rette for åpenhet og god dialog i de påfølgende samtalegruppene. Kathrine Storm-Olsen  – Prostatakreftforeningen

Utdanningsforbundet Sarpsborg

David Aleksander Holt

Utdanningsforbundet Sarpsborg arrangerte medlemsmøte med tema seksuelle overgrep mot barn og unge. Vi booket inn foredragsholder Thomas J Winther, som gav oss en inspirerende og tankevekkende kveld. Sterke historier, og ikke minst kjennetegn på hva vi som pedagoger kan observere og avdekke hos barn og unge som strever. Det var godt oppmøte av våre medlemmer, og vi anbefaler andre dette foredraget fra Thomas.

Hovedtillitsvalgt Fredrikstad FO

Ole Martin Kolberg

Thomas Winther er en strålende foredragsholder. Han evner å snakke om vanskelige temaer på en engasjerende og ufarliggjørende måte. Thomas har svært gode formidlingsevner, hvor det dypeste alvor blandes med lun humor.

Aldri kjedelig! Anbefales på det sterkeste