Standing Family Near Fireplace

Våre tilpassede kurs innen familie

Vi har vi kurs og veiledning som dekker et bredt spekter av emner. Fra håndtering av seksuelle overgrep til å fremme et godt samliv, gir vi innsikt og praktiske ferdigheter for både privatpersoner og fagfolk. Utforsk våre online kurs, og ta del i trygg og konfidensiell terapi og veiledning.

Våre kurs innen familie


 • Kurs: Barns seksualitet

  Kurs: Barns seksualitet

  Å forstå og støtte barns seksuelle utvikling er av avgjørende betydning for deres trivsel og velvære. Dette kurset har som mål å gi deltakerne en dypere forståelse av barns seksualitet, fra tidlig barndom til ungdomsår. Vi vil utforske de ulike aspektene ved barns seksuelle utvikling, samt hvordan vi som omsorgspersoner, lærere og samfunn kan bidra…

  Se kurset: Kurs: Barns seksualitet
 • Kurs: Den vanskelige samtalen

  Kurs: Den vanskelige samtalen

  Å snakke med mennesker som har opplevd overgrep kan være en av de mest sensitive og utfordrende samtalene du kan ha. Det er avgjørende å tilnærme seg denne samtalen med stor sensitivitet, empati og respekt for offerets følelsesmessige og psykiske velvære. Å etablere tillit, oppmuntre til åpenhet og tilby støtte er nøkkelkomponenter for å skape…

  Se kurset: Kurs: Den vanskelige samtalen
 • Kurs: Foreldrekurs

  Kurs: Foreldrekurs

  Velkommen til vårt foreldrekurs om effektive kommunikasjonsverktøy for barneoppdragelse. I løpet av kurset vil vi utforske viktigheten av gode beskjeder, implementering av belønningssystemer, etablering av sunne grenser og kunsten å gi ros. Gjennom praktiske verktøy og eksempler, vi vil sammen utforske hvordan disse elementene kan styrke forholdet mellom foreldre og barn, og legge grunnlaget for…

  Se kurset: Kurs: Foreldrekurs
 • Kurs: Hvordan forebygge at barn utsettes for seksuelle overgrep

  Kurs: Hvordan forebygge at barn utsettes for seksuelle overgrep

  Velkommen til kurs om forebygging av overgrep mot barn og unge. Dette kurset er laget for å gi foreldre, omsorgspersoner og fagpersoner verktøyene og kunnskapen de trenger for å skape trygge og beskyttende miljøer for barn. Gjennom hele kurset vil vi utforske strategier for å identifisere potensielle risikoer og lære effektive kommunikasjons- og forebyggingsmetoder. Ved…

  Se kurset: Kurs: Hvordan forebygge at barn utsettes for seksuelle overgrep
 • Kurs: Kjærlighet forventninger og roller

  Kurs: Kjærlighet forventninger og roller

  Dette kurset tar for seg de vanligste problemstillingene man ofte opplever i et parforhold, ser på vanlige konflikter og utfordringer, og hvordan disse ofte trappes opp. Vi ser på konflikthåndtering og tale- og lytteteknikk og problemløsning, samt hva man gjør når det blir stort sprik mellom hva partene ønsker i forhold til seksualitet.

  Se kurset: Kurs: Kjærlighet forventninger og roller
 • Kurs: Vitaminninsprøytning: Reetabler seksualiteten i parforholdet

  Kurs: Vitaminninsprøytning: Reetabler seksualiteten i parforholdet

  Velkommen til vårt kurs om å gjenopplive intimitet og revitalisere seksualitet i forholdet ditt! Dette kurset er skreddersydd for par som ønsker å gjenoppdage lidenskapen, nærheten og gleden i deres intime tilknytning. Gjennom en blanding av psykologisk innsikt, kommunikasjonsstrategier og praktiske øvelser guider vi deg gjennom en reise mot dypere forståelse og fornyet intimitet. Dette…

  Se kurset: Kurs: Vitaminninsprøytning: Reetabler seksualiteten i parforholdet
 • Kurs: Vold i nære relasjoner

  Kurs: Vold i nære relasjoner

  Velkommen til vårt kurs om å overvinne vold i intime relasjoner. I dagens samfunn er vold i nære relasjoner dessverre et utbredt og alvorlig problem. Statistikken er skremmende: Hvert år opplever millioner av mennesker verden over fysiske, verbale eller følelsesmessige overgrep fra en partner, et familiemedlem eller et annet nært forhold.

  Se kurset: Kurs: Vold i nære relasjoner

Tilbakemeldinger fra tidligere samarbeid

Vi har lang erfaring innen våre tjenester, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere samarbeid med våre kunder.

Arba Inkludering AS

Aurora Stensaas

Thomas Winther har vært hos oss i arbeid og inkluderingsbedriften Arba Inkludering AS med kurset seksualitet og utviklingshemming.

Kurset i seg selv og Thomas som foredragsholder, er informativ, inspirerende og motiverende. Han bruker praksisnære eksempler og kommer gjerne med råd og veiledning knyttet til spesifikke situasjoner veilederne opplever gjennom arbeidsdagen.

Vi sitter igjen med ny og viktig kunnskap om et tema mange syntes det er vanskelig å snakke om. Hele personalgruppen var strålende fornøyd med opplegget. Vi kommer til å booke Thomas igjen ved en senere anledning.

Høgskolen i Østfold

Sine Eileen Torp Løkkeberg

«Thomas Winther har over flere år hatt undervisning på våre videreutdanningen «Vold i nære relasjoner» og «Tiltak mot seksuelle overgrep mot barn» ved Høgskolen i Østfold. Han fremstår som en trygg og kunnskapsrik foreleser, som benytter relevante eksempler fra egen praksis. Dette gjør undervisningen svært faglig relevant for de som arbeider i praksisfeltet med denne tematikken»

Prostatakreftforeningen

Kathrine Storm-Olsen

Prostatakreftforeningen engasjerte Thomas Winther til å holde foredrag og samtalegruppe på en serie mestringshelger for personer med prostatakreft og deres partnere. Dette er en gruppe hvor mange har senskader etter behandling som kan gi seksualitet og samliv store utfordringer. Thomas formidlet et til tider krevende tema med engasjement, varme og humor  – noe som også var med på å legge til rette for åpenhet og god dialog i de påfølgende samtalegruppene. Kathrine Storm-Olsen  – Prostatakreftforeningen

Utdanningsforbundet Sarpsborg

David Aleksander Holt

Utdanningsforbundet Sarpsborg arrangerte medlemsmøte med tema seksuelle overgrep mot barn og unge. Vi booket inn foredragsholder Thomas J Winther, som gav oss en inspirerende og tankevekkende kveld. Sterke historier, og ikke minst kjennetegn på hva vi som pedagoger kan observere og avdekke hos barn og unge som strever. Det var godt oppmøte av våre medlemmer, og vi anbefaler andre dette foredraget fra Thomas.

Hovedtillitsvalgt Fredrikstad FO

Ole Martin Kolberg

Thomas Winther er en strålende foredragsholder. Han evner å snakke om vanskelige temaer på en engasjerende og ufarliggjørende måte. Thomas har svært gode formidlingsevner, hvor det dypeste alvor blandes med lun humor.

Aldri kjedelig! Anbefales på det sterkeste