Courses

 • Gratis kurs: Diskursleverandørene for vår seksuelle forståelse

  1 Lessonin
  person showing both palms while sitting on chair

  Introduksjon til kurset Hva kurset omfandler: Historisk Bakgrunn og Lovgivning Viktige Figurer og Teorier Metoder og Kamp mot Onani Samfunnets Opprettholdelse av Diskurser Steg for å fullføre kurset

 • Gratis kurs: Hvorfor har vi sex?

  1 Lessonin
  Free stock photo of appartment, at home, beautiful home

  Introduksjon til kurset Steg for å fullføre kurset

 • Kurs: Barns seksualitet

  1 Lessonin ,
  • Produkt: Barns seksualitetkr 249,00
  girl and boy standing on green grass field

  Å forstå og støtte barns seksuelle utvikling er av avgjørende betydning for deres trivsel og velvære. Dette kurset har som mål å gi deltakerne en dypere forståelse av barns seksualitet, fra tidlig barndom til ungdomsår. Vi vil utforske de ulike aspektene ved barns seksuelle utvikling, samt hvordan vi som omsorgspersoner, lærere og samfunn kan bidra til å skape et støttende miljø for barn til å utforske sin egen seksualitet.

 • Kurs: Hvordan forebygge at barn utsettes for seksuelle overgrep

  • Produkt: Hvordan forebygge at barn utsettes for seksuelle overgrepkr 249,00
  boy in black hoodie sitting on chair

  Velkommen til kurs om forebygging av overgrep mot barn og unge. Dette kurset er laget for å gi foreldre, omsorgspersoner og fagpersoner verktøyene og kunnskapen de trenger for å skape trygge og beskyttende miljøer for barn. Gjennom hele kurset vil vi utforske strategier for å identifisere potensielle risikoer og lære effektive kommunikasjons- og forebyggingsmetoder. Ved å delta på dette kurset vil du få verdifull innsikt og ressurser som kan bidra til å sikre barnas trygghet og trivsel.

 • Kurs: Vitaminninsprøytning: Reetabler seksualiteten i parforholdet

  • Produkt: Vitamininsprøytningkr 249,00
  Young Man and Woman at Couples Therapy

  Velkommen til vårt kurs om å gjenopplive intimitet og revitalisere seksualitet i forholdet ditt! Dette kurset er skreddersydd for par som ønsker å gjenoppdage lidenskapen, nærheten og gleden i deres intime tilknytning. Gjennom en blanding av psykologisk innsikt, kommunikasjonsstrategier og praktiske øvelser guider vi deg gjennom en reise mot dypere forståelse og fornyet intimitet.Dette kurset er en mulighet til å investere i forholdet ditt og gjenoppdage den intime forbindelsen du deler. Vi ser frem til å være en del av reisen din til en dypere og mer tilfredsstillende intimitet!

 • Kurs: Tegn og signaler – Seksuelle overgrep

  • Produkt: Tegn og signaler til seksuelle overgrepkr 249,00
  woman leaning on bed

  Intro til kurset Steg for å fullføre kurset

 • Kurs: Kjærlighet forventninger og roller

  • Produkt: Samlivskurs – Kjærlighet forventninger og rollerkr 299,00
  Young Man and Woman at Couples Therapy

  Dette kurset tar for seg de vanligste problemstillingene man ofte opplever i et parforhold, ser på vanlige konflikter og utfordringer, og hvordan disse ofte trappes opp. Vi ser på konflikthåndtering og tale- og lytteteknikk og problemløsning, samt hva man gjør når det blir stort sprik mellom hva partene ønsker i forhold til seksualitet.

 • Kurs: Erektil dysfunksjon

  1 Lessonin ,
  • Produkt: Erektil dysfunksjonkr 249,00
  Grayscale Photo of Man Thinking in Front of Analog Wall Clock

  Introduksjon til kurset Steg for å fullføre kurset

 • Kurs: Den vanskelige samtalen

  • Produkt: Den vanskelige samtalenkr 249,00
  Woman in Blue Shirt Talking to a Young Man in White Shirt

  Å snakke med mennesker som har opplevd overgrep kan være en av de mest sensitive og utfordrende samtalene du kan ha. Det er avgjørende å tilnærme seg denne samtalen med stor sensitivitet, empati og respekt for offerets følelsesmessige og psykiske velvære. Å etablere tillit, oppmuntre til åpenhet og tilby støtte er nøkkelkomponenter for å skape et trygt rom for misbrukte til å dele sine erfaringer. Det er også viktig å være klar over grensene for hva overgrepsofferet er komfortabel med å diskutere og respektere deres autonomi og kontrollbehov i samtalen. Gjennom en balanse mellom empatisk lytting, takt og åpenhet kan disse samtalene bidra til å styrke det mishandlede offerets følelse av støtte og håp på veien til helbredelse og rettferdighet. I kurset kommer du til å lære deg nyttig kunnskap slik at du kan ta imot samtalen på best mulig måte uten å retraumatisere eller være ledende.

 • Kurs: Seksualitet og psykisk utviklingshemming

  • Produkt: Seksualitet og psykisk utviklingshemmingkr 249,00
  Woman Having Coffee and Rice Bowl

  Velkommen til kurset om seksualitet og psykisk utviklingshemming. Dette kurset tar sikte på å utforske kompleksiteten i forholdet mellom seksualitet og psykisk utviklingshemming, med fokus på tre hovedområder: kunnskap, overgrep og faktorer som bidrar til sårbarhet.