Samlivstipsene du ikke bør gå glipp av

  • Menns penis er nesten aldri helt rett. Det er faktisk normalt! En litt «skeiv» penis er altså normalt og veldig vanlig. Dette kan faktisk være en ekstra pirring både for ham og henne ved samleie, sier Haakon Aars, lege, psykiater og spesialist i klinisk sexologi, tilknyttet Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi (IKST).
  • Så det er det nye sjekketrikset, g-punktspikk?, repliserer «sexpirator» Cecilie Kjensli som driver nettmagasinet Cpunktet.no

G-punktet er nemlig lokalisert i skjedeveggen, på magesiden, ikke rumpesiden. Så hvis penis bøyer litt oppover, skal den kunne treffe dette punktet enda bedre når man har sex ansikt til ansikt.

  • Særlig i misjonærstillingen vil man kunne treffe g-punktet til kvinnen. Det vil kunne gi en ganske rytmisk stimulering, det selv om man bare har det vi har kalt for pumpesex, sier sexolog Thomas J. Winther ved Curasenteret i Sarpsborg.