Samlivstipsene du ikke bør gå glipp av

G-punktet er nemlig lokalisert i skjedeveggen, på magesiden, ikke rumpesiden. Så hvis penis bøyer litt oppover, skal den kunne treffe dette punktet enda bedre når man har sex ansikt til ansikt.

– Særlig i misjonærstillingen vil man kunne treffe g-punktet til kvinnen. Det vil kunne gi en ganske rytmisk stimulering, det selv om man bare har det vi har kalt for pumpesex, sier sexolog Thomas J. Winther ved Curasenteret i Sarpsborg.

8. Mange gjør nok oralsex litt feil

– Jeg tenker at det er det mange gjør litt feil, de bruker oralsex kun som en oppvarming til hovednummeret, sier sexolog Thomas J. Winther ved Curaenteret i Sarpsborg.

– Det er så mye mellom null og knull! Se på munnsex som en måte å utforske partnerens kropp på. Bruk fantasien og se på det som en mulighet til å gjøre sexen til noe annet enn «pumpesexen». Det kan åpne noen dører i forhold til det med seksualitet, sier Winther.

Leave a comment